Page 30 - Taste&Enjoy-Leto-2019
P. 30
EVENTS
SVIEŽE ŠAMPANSKÉ Majoritnou odrodou je Chardonnay,
Nasledovala večera, kde tiekli produkty ktoré tvorí základ každého z vín.
značky Ayala potokom a boli sprevádzané Najmodernejšia technológia, nerezové
najrôznejšími kanapkami. Za zmienku tanky, nový dizajn vnútorných priestorov,
stojí trhané kačacie mäso, krevety, párty terasa, budova zasadená v kopci
mušle, dubákové rizoto alebo miniatúra s vinicou na streche, jasne definovaný
cheesecaku. Okrem kvalitného jedla štýl vín a viditeľnosť značky umiestnila
a šampanského aj rozhovory s inými vinárstvo do 21. storočia a snaží sa osloviť
účastníkmi umocnili pozitívny dojem mladých moderných konzumentov.
z vinárstva. Napríklad ich Rosé Majeur, ktoré je
namiešané z 50 % Chardonnay, 40 %
Ayala je šampanský dom fungujúci Pinotu noir (6 % červené víno) a 10 %
od roku 1860, z usadlosti na vás dýcha percent Pinotu meurnier a blendované
veľkolepá história a zlatá éra, ktorú z troch ročníkov a nechané 3 roky
vinárstvo zažilo medzi rokmi 1920 na kvasničných kaloch, bolo naozaj
až 1950. Od roku 2005 patrí do portfólia osviežujúce. Šampanské lososovoružovej
spoločnosti Bollinger a začal sa jeho farby s arómou citrusových plodov, jahôd
prerod na moderné vinárstvo, ktoré si a malín, s chuťou plnou nôt červených
zakladá na kvalite hrozna, jeho spracovaní egrešov, malín, ale aj sviežich citrusov
a komunikácii smerom k spotrebiteľom. bude výborným spoločníkom na teplé
Dnešný Ayala štýl vín preferuje sviežosť, letné večery.
eleganciu a nízky obsah cukru.
28 | 2/2019 WWW.TASTEANDENJOY.SK