Page 30 - Taste&Enjoy-Leto-2019
P. 30

EVENTS


















































                                         SVIEŽE ŠAMPANSKÉ                 Majoritnou odrodou je Chardonnay,
                                         Nasledovala večera, kde tiekli produkty   ktoré tvorí základ každého z vín.
                                         značky Ayala potokom a boli sprevádzané   Najmodernejšia technológia, nerezové
                                         najrôznejšími kanapkami. Za zmienku   tanky, nový dizajn vnútorných priestorov,
                                         stojí trhané kačacie mäso, krevety,   párty terasa, budova zasadená v kopci
                                         mušle, dubákové rizoto alebo miniatúra   s vinicou na streche, jasne definovaný
                                         cheesecaku. Okrem kvalitného jedla   štýl vín a viditeľnosť značky umiestnila
                                         a šampanského aj rozhovory s inými   vinárstvo do 21. storočia a snaží sa osloviť
                                         účastníkmi umocnili pozitívny dojem   mladých moderných konzumentov.
                                         z vinárstva.                     Napríklad ich Rosé Majeur, ktoré je
                                                                          namiešané z 50 % Chardonnay, 40 %
                                         Ayala je šampanský dom fungujúci   Pinotu noir (6 % červené víno) a 10 %
                                         od roku 1860, z usadlosti na vás dýcha   percent Pinotu meurnier a blendované
                                         veľkolepá história a zlatá éra, ktorú   z troch ročníkov a nechané 3 roky
                                         vinárstvo zažilo medzi rokmi 1920   na kvasničných kaloch, bolo naozaj
                                         až 1950. Od roku 2005 patrí do portfólia   osviežujúce. Šampanské lososovoružovej
                                         spoločnosti Bollinger a začal sa jeho   farby s arómou citrusových plodov, jahôd
                                         prerod na moderné vinárstvo, ktoré si   a malín, s chuťou plnou nôt červených
                                         zakladá na kvalite hrozna, jeho spracovaní   egrešov, malín, ale aj sviežich citrusov
                                         a komunikácii smerom k spotrebiteľom.   bude výborným spoločníkom na teplé
                                         Dnešný Ayala štýl vín preferuje sviežosť,   letné večery.
                                         eleganciu a nízky obsah cukru.



        28 | 2/2019           WWW.TASTEANDENJOY.SK
   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35